Förefter och Kaffe tillsammans

Jag har beslutat att jag ska försöka skriva lite här när jag uppdaterar min sida, så att man kan lättare se om det hänt något sedan man var här sist. Min senaste uppdatering är spelet Kaffe tillsammans, som är en översättning och en lätt bearbetning av Doc Dandys spel Coffee together, som jag är mycket förtjust i. Det är ett spel med mycket inlevelse, eftersom hela spelet är en enda lång scen, och det lever i någon sorts mellanrum mellan bordsrollspel och kammarlajv.

Jag har även laddat upp Förefter, som är ett spel jag haft många väldigt givande berättelser i. Där hoppar man fram och tillbaka i tiden för att utforska hur en händelse har påverkat två människors liv och relation. Det har även tre stycken varianter, som också är ganska trevliga, men Förefter ska nog ses som huvudspelet i den kvartetten.