Om natten är alla katter grå

Jag har till slut lagt upp mitt nya projekt, spelet Om natten är alla katter grå, på hemsidan. Du kan ladda ned spelet gratis som vanligt, eller köpa det från Lulu. Köp det bara om du vill ha en fysisk kopia; jag tjänar inga pengar på några av mina spel, utan alla pengar går till Lulu som erbjuder tjänsten.

Om natten är ett spel som finner sitt ursprung i en utmaning på rollspel.nu om att skriva slumptabeller. Jag har på sistone blivit förtjust i att använda slumptabeller för att skapa en situation att sedan bygga en historia utifrån, och det här spelet är en produkt av detta. Jag är mycket nöjd med hur spelet känns när man spelar det. Det är en speciell sorts atmosfär, och spelet emulerar en genre jag inte riktigt sett i rollspel. Jag har haft många givande berättelser i spelet. Ta gärna en titt, och jag hoppas att ni kommer att tycka om det!

Du hittar spelet här.